Support: 050-8100001

Facturatie

Facturatie

Een graantje mee pikken van maandelijkse abonnementen en verbruikskosten bij uw klanten, is niet alleen voor elk telecom en ICT bedrijf interessant, maar ook nog eens voor de hand liggend. U wordt daarmee immers totaalleverancier.

ViPro ontzorgt zoals u dat wenst

Natuurlijk horen bij abonnementen en verbruikskosten ook activiteiten zoals facturatie en incasso. Niet elke onderneming zit te wachten op deze administratieve handelingen en daarom biedt ViPro Services u de mogelijkheid om u daarin te ontzorgen. Die ontzorging gaat zo ver als u dat wilt. Zo zijn er ook bedrijven die al wel maandelijks aan hun klanten factureren en de ViPro-diensten liever zelf factureren. De opties die ViPro biedt, zijn de volgende;

Facturatie soorten

Ontzorgd Whitelabel Facturatie

Ontzorgd Whitelabel Facturatie

Ontzorgd Wholesale Lite

Ontzorgd Wholesale Lite

Ontzorgd Wholesale

Ontzorgd Wholesale

Ontzorgd Whitelabel Facturatie

Dit is meest uitgebreide ontzorgings-variant. In feite hoeft u alleen de order maar in te dienen. Daarna gaat de dienst lopen en wordt elke maand automatisch gefactureerd onder uw eigen label. Uw klant weet dus niet beter dan dat de factuur van uw organisatie afkomstig is. Zelfs de automatische incasso verzorgt ViPro Services voor u. Periodiek ontvangt u van ViPro de door u opgebouwde commissie, die u overigens grotendeels ook nog eens zelf bepaalt.

Ontzorgd Wholesale Lite

Bij deze variant factureert u de diensten zelf maar u krijgt de factuurregels al van ons aangeleverd. Ontzorgd Wholesale Lite is altijd maatwerk. Samen met u bepalen we hoe die factuurregels er uit moeten zien. U kunt de factuurregels vervolgens overnemen in uw eigen systeem en eventueel toevoegen op de factuur waarop u al andere diensten aan uw klant factureert.

Ontzorgd Wholesale

Dit is de variant met de minste ontzorging qua facturatie en is met name bedoeld voor ViPro-partners die zelf telecom-facturen kunnen samenstellen op basis van CDR’s ( Call Detail Records ). De partner ontvangt van ViPro zowel een wholesale-factuur, als een bestand met CDR’s. De verdere verwerking tot eindgebruiker-facturen ligt helemaal bij de partner.

"Voorheen was ik reseller van een provider, maar met ViPro heb ik nu een partner…"

Contact