Natuurlijk horen bij abonnementen en verbruikskosten ook activiteiten zoals facturatie en incasso. Niet elke onderneming zit te wachten op deze administratieve handelingen en daarom biedt ViPro Services je de mogelijkheid om je daarin te ontzorgen. Die ontzorging gaat zo ver als je dat wilt. Zo zijn er ook bedrijven die al wel maandelijks aan hun klanten factureren en de ViPro-diensten liever zelf factureren. De opties die ViPro biedt, zijn de volgende;

ViPro ontzorgt
zoals je dat wenst

Ontzorgd
whitelabel facturatie

Dit is meest uitgebreide ontzorgings-variant. In feite hoef je alleen de order maar in te dienen. Daarna gaat de dienst lopen en wordt elke maand automatisch gefactureerd onder jouw eigen label. Je klant weet dus niet beter dan dat de factuur van jouw organisatie afkomstig is. Zelfs de automatische incasso verzorgt ViPro Services voor je. Periodiek ontvang je van ViPro de door jou opgebouwde commissie, die je overigens grotendeels ook nog eens zelf bepaalt.

Meer weten?Neem contact met ons op

Ontzorgd
wholesale lite

Bij deze variant factureer je de diensten zelf maar krijg je de factuurregels al van ons aangeleverd. Ontzorgd Wholesale Lite is altijd maatwerk. Samen met jou bepalen we hoe die factuurregels er uit moeten zien. Jij kunt de factuurregels vervolgens overnemen in je eigen systeem en eventueel toevoegen op de factuur waarop je al andere diensten aan je klant factureert.

Meer weten?Neem contact met ons op

Ontzorgd
wholesale

Dit is de variant met de minste ontzorging qua facturatie en is met name bedoeld voor ViPro-partners die zelf telecom-facturen kunnen samenstellen op basis van CDR’s ( Call Detail Records ). De partner ontvangt van ViPro zowel een wholesale-factuur, als een bestand met CDR’s. De verdere verwerking tot eindgebruiker-facturen ligt helemaal bij de partner.

Meer weten?Neem contact met ons op