In business TOGETHER

Wij zijn ViPro, de telecom en connectivity partner waar jouw omzet stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. Ons sterke supportteam staat altijd voor je klaar. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op business caseniveau. Met onze back-office en portal werk je efficiënt, op de manier zoals jij het prettig vindt. We luisteren namelijk goed naar jouw wensen en optimaliseren daarmee onze processen en functionaliteiten. En last but not least, we ondersteunen je op het gebied van marketing en sales. Zo kun jij je focussen op jouw specialisme. En wij zorgen dat we samen succesvol zijn in business. Dat noemen wij In business together.

ISO en NEN
CERTIFICERINGEN

Met gepaste trots kunnen we melden dat we op 11 februari 2020 van Digitrust de fel begeerde ISO 9001 en ISO 27001 certificaten hebben ontvangen. De certificaten zijn uitgegeven voor ViPro Services (en de gehele Sollie Groep bestaande uit Sollie.Comm, Sollie.Comm Groningen en ViPro Services).

Met het ISO 9001 certificaat voldoet ViPro Services aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Kwaliteitsmanagement zorgt er bij ViPro Services voor dat onze producten en diensten voldoen aan de behoeften, eisen, wensen en specificaties van onze klanten.

Met het ISO 27001 certificaat voldoet ViPro Services aan de wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging zorgt er bij ViPro Services voor dat de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van informatie maximaal en de informatiebeveiligingsrisico’s minimaal zijn.

Met het NEN7510 certificaat voldoet ViPro Services aan de nationale norm inzake de beschikbaarheid, integriteit en betrouwbaarheid van gezondheidsgegevens.

ISO9001
ISO27001
NEN7510