Go for IT

“Het werken met ViPro is heel eenvoudig en efficiënt. Als partner kun je makkelijk een goede terugkerende omzetstroom opbouwen. En dat is echt een aanzienlijk bedrag per maand. Alles zeer transparant en betrouwbaar en bovendien draagt ViPro het risico. Ze nemen altijd hun verantwoordelijkheid.”

Simon Koomen, eigenaar @ GoforIT

Bruinsma

“Dat wij de producten onder eigen label kunnen wegzetten tegen een goede prijs- kwaliteits verhouding waarbij het verdienmodel ook nog eens prima is maakt dat wij met ViPro een partner hebben gevonden waarop we kunnen bouwen. Minstens zo belangrijk is de technische support die we krijgen: die jongens weten waar ze over praten.””

Gerrit Zandman, Bruinsma Kantoor Efficiency

Wesotronic

“Het complete portfolio maakt dat wij graag gebruik maken van de diensten van ViPro, het hebben van één aanspreekpunt op het gebied van verbindingen, vaste telefonie en mobiel is voor ons bijzonder belangrijk. Op het gebied van advies en support worden we volledig ontzorgt. We trekken samen op en dat is voor ons echte partnering.”

Tom Schilperoort, Wesotronic

smarter

TOGETHER

stronger

TOGETHER

successful

TOGETHER

ViPro is de afkorting van Virtual Provider. Onze organisatie biedt u de “Services” om een Virtuele Provider te zijn op het gebied van telecom- en internetdiensten en deze onder “white label” door te zetten naar jouw klanten. Dit maken we eenvoudig door onze partners te ontzorgen. Hoe ver dat ontzorgen gaat, bepaal je bij ViPro helemaal zelf.

Word partner