Support: 050-8100001

Wholesale Line Rental

WLR

Voordelen:

  • Aanzienlijke besparingen mogelijk
  • Geen aanpassing in de telefooncentrale nodig
  • Geen investering in nieuwe apparatuur
KPN

Wanneer uw klant op een traditionele manier wil blijven bellen, levert ViPro CPS diensten. CPS staat voor Carrier Pré Selectie, uw klant blijft bellen via het traditionele kopernetwerk maar maakt voor de afwikkeling van deze gesprekken gebruik van de inkoopkracht van ViPro, op deze manier kan uw klant al snel 30% besparen op telecomkosten.

De WLR dienst van ViPro voorziet naast de CPS beschakeling, in de administratieve overname van de abonnementskosten die normaliter door KPN in rekening gebracht werden. Fysiek blijft de dienst gewoon via KPN lopen, maar de maandelijkse kosten worden door ViPro gefactureerd, waardoor de klant uiteindelijk geen factuur-relatie meer heeft met KPN. Ook hiervoor geldt dat de tarieven van ViPro aanzienlijk aantrekkelijker zijn.

WLR kan worden toegepast op reeds bestaande telefonieaansluitingen, maar ook worden ingezet voor nieuw aan te leggen aansluitingen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer er geen aderpaar vrij is om een xDSL op aan te sluiten of, wanneer bij de overgang naar VoIP telefonie de noodzaak van een lijn blijft bestaan voor bijvoorbeeld fax of alarm.

"Het advies is super, je kunt merken dat ze bij ViPro weten waar ze het over hebben..."

Contact