Terugblikken en vooruitkijken met Mark Sollie en Robert Wijnen van ViPro, de telecom en connectivity partner waardoor jouw omzet stijgt

26-11-2021

We naderen het einde van 2021. Hoog tijd om met Mark, eigenaar ViPro, en Robert, Manager ViPro, bij te praten over het afgelopen jaar én vooruit te kijken naar 2022! Want wat waren de hoogtepunten en uitdagingen voor ViPro? En we zijn natuurlijk ook benieuwd naar wat het komende jaar gaat brengen. Mark trapt af: “Het hoogtepunt was voor ons toch wel de partnerdag op Zandvoort. We willen iedereen dan ook via deze weg nog een keer bedanken voor hun deelname! Want zij hebben het mede tot een succes gemaakt!”

In business together met ICT-totaalpartner Belje.nl

26-11-2021

ViPro is de telecom en connectivity partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. We delen onze specialistische kennis over onze whitelabel services én denken met je mee op businesscaseniveau. Dát noemen wij in business together. Maar hoe ervaren onze partners dat eigenlijk? We vroegen het aan Freddy Algra, eigenaar Belje.nl, en Peter Jan Hoogland, accountmanager ICT. Zij werken sinds de oprichting van Belje.nl samen met ViPro. “Ze doen wat ze beloven, zijn no nonsens én betrouwbaar. We hebben korte lijnen en kunnen daardoor vlot samen business oppakken in het belang van onze klanten”, vertelt Freddy enthousiast.

Jouw Telecom & Connectivity-partner

01-11-2021

Wij zijn ViPro, de telecom- en connectivity-partner waar jouw omzet door stijgt. Hoe we dat doen? Door je te ondersteunen op ieder level. Dat doen wij al jaren. En al die jaren zijn wij blijven investeren in onze organisatie. We zijn dan ook flink gegroeid. Een mooi moment voor ons om opnieuw te kijken naar wie we zijn. Het resultaat? Een nieuwe identiteit én website! Voor jou verandert er niets. We blijven jouw vertrouwde telecom- en connectivity-partner, maar met onze nieuwe propositie willen we dit nóg krachtiger naar buiten uitdragen. Trots op het resultaat vertellen we je daar in deze blog meer over.